Bröllop/middag
För många är bröllopet en av de största och viktigaste dagarna i livet. Smakarv vill gärna vara med och förverkliga denna dag. Låt oss ombesörja mat, servering, dukning och disk, så kan ni tänka på annat än dessa praktiska detaljer.
Bröllop med catering
Smakarv hjälper er med både maten och bröllopstårtan. Vi kan även ordna med personal och musik. Ni väljer själva vilka delar ni önskar få hjälp med. Våra offerter är alltid utförliga, och ni kan lätt se vad som kostar vad. Vi komponerar menyn i samråd med er, eller kommer med förslag från någon av våra färdiga menyer. Ni kan även komma med egna förslag som förstärker att det är just er dag det handlar om.
Att möblera, duka upp och ordna med blomsterarrangemang tar vi gärna hand om. Runda bord, traditionella dukningar eller en mix av båda? Vi kommer gärna med förslag på hur ni kan göra i den aktuella lokalen. Vår personal är erfaren och rutinerad, vi har såväl serveringspersonal som kockar och barpersonal. Ur vår bröllopsmeny nedan finns möjlighet att välja fritt och kombinera just dina favoriter till en egen meny.
Middagsmenyer
Snittar
- Löjrom, rödlök, smetana, dill
- Tunnbröd, renstek, pepparrot
- Parmesansnitt, torkad tomat
- Rågbröd, getost, parmaskinka
- Krustad, ädelost, rädisa
- Krustad, färskost, rökt lax
- Sandwich med färskost, tomat, oliv
- Sandwich med varmrökt pepparlax, gräslök
- Sandwich med räkor, pepparrot, dill, rödlök
Förrätter
- Toast med löjrom, smetana, silverlök och citron
- Inlagd vitsparris, citronlök, persilja, parmesan och bresaola
- ”Brioche” toast skagen
- Gravad och sotad lax, sallad på inlagd kålrot och äpple serveras med dillemulsion
- ”Kantarelltoast” krutonger, parmesangrädde, rökt fläsk, inlagd lök
- Varmrökt pepparlax med sallad, citronkräm , örtolja
- Liten Italiensk charkbricka med tillbehör
- Lagrad ostpaj med basilika, parmaskinka och tomat
- Vegetariskt och specialkost anpassas efter val av meny!
Varmrätter
- Halstrad röding med ostronskivling, blomkål och söt/syrlig vitvinssås
- Grillad lax med skaldjurssås, grön sparris och salt/dillkokt färskpotatis (vid säsong)
- Rimmad och halstrad hälleflundra med rökt broccolikräm och sås på blåmusslor
- Grillad kalventrecote, med säsongens primörer, dragonaioli, oxsky och potatiskaka
- Helstekt oxfilé med sparris, lök, sidfläsk och potatisgratäng
- Nattbakad fläsksida med blomkålspuré, äppelsirap och sallad på grönkål/äpple
- Vår tolkning på Black & White med fläskfilé och haricots verts
- Vegetariskt och specialkost anpassas efter val av meny
Dessert
- Chokladtryffel på chokladbotten med säsongens bär och lättvispad grädde
- Äppelpuré, vaniljkräm, smulor med kardemumma
- Fryst chokladmousse med hallonkräm och varm chokladsås
- Rostad kokosglass, karamelliserad ananas, passionsfruktskräm, maräng
- Crème brûlée
- Vitchoklad, jordgubbar, mynta